Прочитај ми чланак

ГРОБАРИ УПАЛИ НА СКУПШТИНУ КЛУБА: Вређали управу Партизана, гађали им кола јајима

0

Редовно годишње заседање Скупштине фудбалског клуба Партизан одржава се у спортском центру црно-белих у Земуну, а велики број Гробара се окупио испред Земунела где протестује против актуелне управе.

Уз стандардне повике и песме против челника освајача Купа, како хорски тако и појединачно, једна од група најватренијих присталица развила је и транспаренте „Марш из Партизана“, „Партизан никада гори“, „Против урушавања Партизана…“

Навијачи Партизана су протестовали мирно и без било каквог насиља, с тим што су брутално вређали садашну Управу клуба и јасно им ставили до знања да их више не желе на челу њиховог вољеног тима.

Гробари су се окупили у великом броју, раширили су мноштво транспарената и застава, на којима су биле поруке упућење Управи.

Скупштина Партизана је затворена за јавност, али ће у потпуности бити снимљења камерама ТВ Партизан, а потом и емитована одмах после одржавања на “јутјуб” каналу.

Окупљање је протекло мирно, без икаквих инцидената и насиља, али је у смирају протеста, група од око 120 присталица гађала јајима аутомобиле челника клуба, који су били паркирани испред главне зграде у спортском центру Партизан – Телеоптик. Када су испалили „рафал“ ка аутомобилима челника црно-белих, навијачи су се мирно разишли.