Прочитај ми чланак

ГРОБАРИ СКАНДИРАЛИ ЂОКОВИЋЕВОМ СИНУ! Стефан направио ШОУ у Монаку, пришли му…

0

Стефан Ђоковић (8), син најбољег тенисера света, оставио је оца у сенци током утакмице Партизана у Монаку.

Новак је са Стефаном и супругом Јеленом искористио прилику да бодри црно-беле у гостима и то у изузетно важној утакмици.

Foto: Printskrin

Партизан је великом победом после драме обезбедио играње Топ 8 Евролиге, а млађи Ђоковић је читав меч ватрено навијао, скакао и радовао се кошевима тима за који навија.

На крају утакмице, навијачи црно-белих присутни у дворани скандирали су његово име, што је потпуно шокирало малишана.

Стефан је збуњено и стидљиво махао публици, а убрзо су кошаркаши Партизана и тренер Жељко Обрадовић пришли да се поздраве с њим.

Целу ситуацију и скандирање Стефану можете да видите на следећем снимку од времена 15:35:

Новак је сина довео на утакмицу Партизана против Олимпијакоса, а очигледно је да он ужива док гледа кошарку и навија за трофејни српски тим.

Поред Ђоковића је у Монаку седео председник француског клуба, па је Новак у налетима еуфорије код Стефана морао да реагује.

„Поред нас седи председник КК Монака. Мало га штипнем када претера, али рекао ми је: ‘Ово је најгора утакмица, не могу да навијам како желим!’. Рекао сам: ‘Можеш, можеш, само немој „уа“ да говориш другој екипи’. Интересантно је гледати га, баш воли кошарку. Србија је земља кошарке, пратимо и навијамо, надамо се победи“, рекао је Новак на полувремену утакмице у овој кнежевини.