Прочитај ми чланак

ГРОБАРИ: Доста је било – Пеђа Мијатовић и Моца Вукотић уместо Вучелића и Вазуре!

0

Гробари Крушевац се прикључују иницијативи коју су покренули Гробари Космет, а подржали и Гробари Ниш. Овом приликом обавештавамо ширу јавност да захтевамо промене у управи нашег клуба.

grobari krusevac

ДОСТА ЈЕ БИЛО СРАМОЋЕЊА СЛАВНЕ ИСТОРИЈЕ!

Небригом постојеће управе, клуб је стављен на стуб срама. Због дуга од 2.5 милиона евра избачени смо из свих европских такмичења у једној од наредне три сезоне. Партизан је од страха и трепета фудбала у овом делу Европе постао предмех подсмеха, а за то је искључиво крива управа на челу са Милорадом Вучелићем.

grobari krusevac 60_n

Оно што ми овим путем желимо, јесте да поручимо јавности, да се Гробари Крушевац прикључују протестима навијача из Ниша и са Космета и поручујемо да је било доста! Желимо да комплетна управа ФК Партизан на челу са Вучелићем, Вазуром и Обућином МОМЕНТАЛНО поднесе оставку.

Желимо да на место руководилаца Партизана дођу они који су Партизану донели славу и поштовање које је имао до пре само неколико година. Момчило Моца Вукотић, Предраг Мијатовић, као и Ненад Бјековић су људи који треба да воде Партизан, а не игнорантни криминалци којима је само циљ да напуне своје џепове и којима није нимало стало до бренда какав је Партизан.

Доласком легенди у клуб, вратиће се и навијачи, људи са децом, којима је место на стадиону Партизана.

Гробари Крушевац!