Прочитај ми чланак

ГОДИНУ ДАНА НИСУ ПРИЧАЛИ, А САДА СУ КУМОВИ: Тео открио зашто је био у жестокој …

0

Репрезентативац Србије Милош Теодосић открио је зашто се 2009 године током припрема за Европско првенство у Пољској посвађао са тадашњим капитеном Ненадом Крстићем и како је годину дана касније дошло до помирења.

Србија је 2009. године освајањем сребра на Европском првенству у Пољској направила невероватан успех. Међу најзаслужнијима за велики успех били су Ненад Крстић и Милош Теодосић. Овај тандем био је ноћна мора за противничке одбране, а мало људи зна да су Тео и Крле тада били у свађи, да нису разговарали.

На 36:50 можете погледати део у ком Тео прича о овом сукобу.

Теодосић је гостујући у емисији „Вече код Ивана Ивановића“ открио зашто је дошло до сукоба и како су се он и Крстић годину дана касније на Светском првенству у Истанбулу помирили, а касније постали и кумови.

„Изгледало је мало безвезе. Били смо две недеље на припремама на планини, љути, нервозни и на једном тренингу смо се Крле и ја нешто закачили и од тад смо престали да причамо“, рекао је Милош.

На питање водитеља око чега сте се закачили, Тео је одговорио:

„Ма једна ситница на тренингу… Немој то, немој то, ма ајде да ти ја ово… И ето тако… Нисмо причали цело то првенство, где смо играли најбоље. Имали смо сјајну сарадњу, на том првенству смо најбоље играли заједно као тандем“, рекао је Теодосић.

Годину дана касније дошло је до помирења.

„Наредне године у Турској Дуда нас је ставио у исту собу. Сигурно је чуо да не причамо и намерно је то урадио. Треба да проведемо три недеље у соби а не причамо… Првих пет минута, седимо на кревету и ћутимо. После пет минута ја отварам мини бар и питам га ‘хоћеш воду’, а он каже ‘нећу’. Нешто касније Новица ме назове да идемо у град, ја се окренем ка њему и питам ‘хоћеш у град’ и он каже ‘да’. Тад смо се помирили и касније постали кумови“, рекао је Тео.