Прочитај ми чланак

Глумац Урош Ђурић увредио голмана Стојковића: Мустафа је погрешио

0

Познати звездаш Урош Ђурић гостовао је на ТВ Прва и коментарисао последњи вечити дерби, на ком је непримерено назвао Владимира Стојковића.

Барем се од јавних личности и уметника очекује да не потпирују мржњу у вечитим дербијима, али смо, нажалост, видели и то. Познати глумац и сликар не крије своју велику љубав према Црвеној звезди, овај пут је то учинио на непримерен и скандалозан начин, као да се ради о тинејџеру из првих редова трибине.

Иако је имао прилично коректну изјаву да није умесно причати о регуларности гола јер је Црвеној звезди не тако давно признат погодак кад је лопта отишла далеко у гол-аут, све то „просуо“ је ноншалантно назвавши Стојковића „Мустафа“, што је шокирало чак и водитељку.

– Мислим да неправда не постоји, то је стицај околности. Да ли је гол био… Ја јесам циганин, али волим да сам објективан, као што је Звезди признат гол који никако није смео бити, то је било пре неколико година, када је лопта прешла гол аут линију 20-ак центиметара, па је враћена, па је пао гол, што је недопустиво. Сада је ово враћање. Мислим да је био гол чист као суза – рекао је Ђурић, а потом ноншалантно изјавио следеће:

– Мислим да је просто Мустафа погрешио при процени у скоку. Али, питање је да ли би то нешто променило. Партизан је победио и тачка – рекао је Ђурић, и то тако да је потпуно јасно да се не ради о лапсусу већ о свесној намери.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!