Прочитај ми чланак

Фудбалском асу лопови ушли у кућу док је играо меч Лиге шампиона (ВИДЕО)

0

Четворица лопова организовано су опљачкала кућу Риса Џејмса док је он играо меч Лиге шампиона. Ас Челсија је био на терену Стамфорд Бриџа у уторак увече против Зенита (1:0), ни не слутивши шта му се дешава код куће.

Лопови су провалили у његову кућу и украли сеф. Енглески репрезентативац је пријавио инцидент и потом објавио видео запис крађе које су снимиле сигурносне камере. На истом се виде како лопови улазе, пробијају аутоматска врата и вуку сеф којег потом утоварају у аутомобил.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reece James (@reecejames)

– Увече 14. септембра 2021. године, док сам играо у Лиги шампиона, група кукавичких лопова провалила ми је у кућу. Успели су да ми одузму тешки сеф у којем се налазе неки моји лични предмети. Немам накита у кући, па су све што је било у сефу биле моје медаље: она Лиге шампиона, Суперкупа и друго место на Еуру 2020. Ове медаље с Челсијем и Енглеском част су која ми се никада не може одузети чак и ако немам медаље код себе. Међутим, обраћам се свим навијачима Челсија и Енглеске да ми помогну да идентификујем и осудим те злотворе који никада неће моћи мирно живети док се докази против њих буду тражили. Полиција, моји агенти и Челси (и многи други) су ми блиски и имамо чврсте доказе ко су кривци. Све смо им ближе. Срећом да током крађе нико није био код куће, али желим да вас обавестим да су сви добро и на сигурном. Надам се да ћемо заједно истерати правду – поручио је Џејмс.