Прочитај ми чланак

ФУДБАЛ: Звезда одбила правну помоћ Партизана?

0

Занимљива прича у дану када су црвено-бели сазнали за оштру казну УЕФА.

Дисциплинска комисија УЕФА изрекла је данас оштре санкције ФК Црвена звезда због поновљених преступа навијача српског клуба.

Поступак је покренут након реванш меча 2. кола квалификација за Лигу шампиона са Судувом, а данас је из Ниона стигло обавештење да ће Звезда следеће две европске утакмице на свом терену играти пред празним трибинама.

Црвено-бели ће покушати да улагањем жалбе, а занимљиво је да је потпредседник Партизана Владимир Вулетић за „Телеграф“ открио да Звезда није желела понуђену правну помоћ.

„Изражавам, у својству шефа правног тима ФК Партизан који је већ имао прилику да тријумфује пред Дисциплинском комисијом УЕФА, истинско жаљење због овакве драконске казне нашем ривалу“, почео је излагање Вулетић.

Звезда је проблема са казном УЕФА имала још почетком године, када је након жалбе успела да спречи затварање стадиона пред дуел са ЦСКА али је условна казна сада активирана.

„Ја сам Звезди још у јануару понудио искусну и професионалну правну помоћ у решавању оваквих проблема. Међутим, нису ме звали. Зашто су, уместо да сабирају све снаге, одлучили да енергију одушевљено расипају на хелијумске фалусе, није ми познато“, додао је Вулетић.

Пошто Звезди предстоји процес улагања жалбе, можда није касно да се прихвати понуда Владимира Вулетића.

„Увек сам ту за скрупулозно, стручно и професионално деловање доказано успесима пред УЕФА“, порука је потпредседника Партизана.