• Почетна
  • СПОРТ
  • Филип Касалица: Само још један кикс Партизана и верујем – титула је наша!
Прочитај ми чланак

Филип Касалица: Само још један кикс Партизана и верујем – титула је наша!

0

filipcasalica-prorice-golove-1333906205-147464

(Бета, фото: Курир)
Фудбалер Црвене звезде Филип Касалица изјавио је да до краја Суперлиге Србије не зависи све само од његове екипе, али да верује да ће она искористити шансу да престигне Партизан на табели ако се она буде указала.

„Не желим да правим никакве калкулације јер не држимо своју судбину у нашим рукама. Ако нам се отвори могућност да стигнемо и престигнемо „вечитог“ ривала, верујем да ћемо је искористити. До тада гледамо само себе и размишљамо о првом наредном противнику“, рекао је Касалица за клупски сајт.

Звезда ће у следећем колу дочекати Доњи Срем у 25. колу првенства Србије.

„Ниједан противник није лак ако у утакмицу не уђемо максимално концентрисани и мотивисани. За опомену може да нам послужи прошлогодишњи дуел с тимом из Пећинаца који смо играли у Новом Саду и где смо тријумфовали после много проблема“, казао је Касалица.

Он је рекао да не би имао ништа против да његов клуб до краја такмичења победи све ривале с минималним резултатом.

„Углавном се сви против Звезде определе за тоталну дефанзиву. Сигурно да бих волео да на почетку сусрета постигнемо гол јер бисмо тако много лакше играли. Међутим, ако се то не деси треба да останемо стрпљиви. Најважније је да победимо све ривале до краја првенства и не бих имао ништа против да то буде минималним резултатима“, рекао је Касалица.