Прочитај ми чланак

ЕНГЛЕЗИ O ХРВАТИМА: Они су најгоре што је остало на Мундијалу!

0

Енглески медији ових дана не баве се претерано наредним противником на Мундијалу, али ипак и напишу неки ред о селекцији Хрватске.

„Гардијан“ је тако дошао до закључка да ‘више не изгледају као против Аргентине, док их оштар темпо игре гура их у потешкоће’.

foto: fifa

 

Енглеска је одолела свим ‘проклетствима’ на овом Мундијалу и сад су више него икад запели да се врате на светски трон. На путу до њега стоји им Хрватска која прижељкује сензацију.

„Чека нас тешка утакмица, али ми морамо да верујемо да можемо да победимо сваку екипу“, рекао је Деле Али потпуно незаинтересован да ко је следећи противник, јер – ко год био они ће победити!

„Лакоћа коју су показали против Аргентине сада се чини као далека успомена. Еуфорија ће одржати високу енергију уочи утакмице с Енглеском у којој се Хрватска нада победи. Технички квалитет средине терена је барем једнако добар као у другим селекцијама које су избориле завршницу, али како је Русија показала, оштар темпо могао би да им створи проблеме“, стоји у тексту у коме је колумниста ‘Гардијана’ коментарисао учеснике завршнице Мундијала, а селекцију Хрватске је на лествици поставио на последње место и напоменуо да је то најгоре што је остало на Мундијалу.