Прочитај ми чланак

ЕМОТИВНИ БОБИ Потресла нас је Кузмићева несрећа, не памтим када сам пустио сузу ..

0

Познајемо сви тог момка. Чекали смо га са нама на припремама, добар је човек, требало је да дође и буде овде, ево најежио сам се – рекао је центар “орлова”

Пуно помешаних осећања. На тај начин би најбоље могло да се опише окупљање репрезентације Србије. Са једне стране срећа због почетка рада и припрема, а са друге туга због сунаордника и саиграча Огњена Кузмића.

Томе у прилог говоре и речи Бобана Марјановића.

– Цела та ситуација нас је потресла. Не памтим када сам пустио сузу, тада јесам. Познајемо сви тог момка. Чекали смо га са нама на припремама, добар је човек, требало је да дође и буде овде, ево најежио сам се – прича Боби, на кратко застаје, па наставља:

– Стварно ужасна вест. Боже здравља, надам се да ће све бити у реду. Лјуди из Америке ми пишу поруке, питају за њега. Желим му да се што пре опорави и да видимо његов осмех.

После кратке паузе су уследила питања о свему што њега и саиграче чека у наредном периоду.
– Свесни смо да су очекивања велика, да нас многи већ виде у финалу и борби за медаље, али је то тема за коју нико не може да каже да ће бити овако или онако. На нама је да дамо све од себе, идемо постепено. Има доста ствари које морамо да урадимо. Што се мене тиче, успео сам да се одморим и да се зажелим лопте и кошарке. Једва сам чекао да поново обујем патике и почнем да тренирам.

Биће озбиљна конкуренција за место у авиону за Кину.

– Ми смо земља кошарке. Имамо врхунске играче на свим позицијама. Супер је што смо сви ту и што можемо да радимо. Ми који играмо у НБА морамо мало дуже да чекамо да се придружимо другима, због тих правила, али тако је како је. Правила морају да се поштују.

Када је клупска кошарка у питању, Бобан је променио клуб, потписао је за Далас.

– Био сам слободан агент, све карте су ми биле отворене. Мавси су били заинтересовани. Схватио сам да су они најбоља средина за мене. Дончић? Не, не. Није ме он наговарао. Све је то у служби посла.

Нјегов пријатељ из Клиперса и Филаделфије Тобајас Херис није лако прихватио ту одлуку.

– Ма, нема шта он ту да се не слаже. Тоби је први потписао вишегодишњи уговор са Сиксерсима – насмејао се Марјановић за крај.