Прочитај ми чланак

Екстремни спортиста преминуо од короне

0

Ирхад Зукић, љубитељ екстремних спортова из Сарајева, преминуо је од последица коронавируса.

Зукић који је био велики љубитељ параглајдинга, неколико дана се осећао лоше, на крају стање му се погоршало и преминуо је на клиници “Подхрастови”.

Printscreen foto

Зукић је рођен 1984. године, осим параглајдинга бавио се и алпинизмом и ту је награђиван, а због своје доброте и позитивне енергије био је омиљен у друштву.

На друштвеним мрежама освануле су бројне објаве у којим су се његови пријатељи опростили од њега, а међу тим реакцијама је и она из клуба “Еxтреме Спорт Сарајево”.

“Мили наш, вољени наш, ведри осмеху наш… Твој изненадан одлазак је сломио наша срца. Бескрајно смо захвални за све тренутке среће које смо могли да делимо јер је дружење са тобом увек било срећно, насмијано и посебно. Буди и даље тако ведар, добар и насмијан тамо где сад летиш јер таквог ћемо те ми памтити пријатељу добри”, стоји у објави сарајевског клуба.

Огласио се и познати певач Ацо Пејовић.

“Збогом брате, почивај у миру, рахмет ти души. Срце ме стеже због овог губитка и величине која нас је данас напустила. Речи жала не могу изнети, волио бих да смо више времена провели заједно. Породици дубоко саучешће. Драги пријатељи, зар је иједан партy, концерт, пива са рајом, маска у џепу, испод носа или на врату, вредна вашег живота или нечијег? Зар је тешко одмаћи се метар? ЦОВИД-19 није теорија завере, то је наша реалност, и то каква”, поручио је Пејовић.