• Почетна
  • СПОРТ
  • Џајић за Блиц: Гаспром ће помоћи у довођењу Луковића, али пита се и Спалети
Прочитај ми чланак

Џајић за Блиц: Гаспром ће помоћи у довођењу Луковића, али пита се и Спалети

0

352473_cz170613-rasfoto-marko-metlas19_f

Председник Црвене звезде Драган Џајић је био веома задовољан састанком на “Маракани”, на који су дошли гости из генералног спонзора Гаспрома, предвођени председником управног одбора ове компаније и првим човеком Зенита Александером Ђуковим.

– У госте су нам дошли представници генералног спонзора које веома поштујемо и ценимо. Био је то пријатан сусрет, а углавном смо причали о општим стварима. Разговарали смо о нашем првом тиму, о Звездиној фудбалској школи којој придајемо велики значај, о пласману нашег клуба у Европу. Дотакли смо се већине важнијих тема и драго нам је да су наши пријатељи нашли времена да нас посете – каже Драган Џајић за “Блиц”.

Можда и најконкретнија тема је био евентуални долазак Александра Луковића у Црвену звезду ове зиме.

– Да, разговарали смо са њима о томе. Предочили смо има нашу жељу, а са друге стране добили смо обећање да ће господин Дјуков разговарати са актуелним тренером Зенита Лучаном Спалетијем да ли рачуна на Луковића. Уколико то није случај потрудићемо се да нађемо начин да га ангажујемо – рекао је Џајић.

Поред Дјукова, гости Звезде били су и руски амбасадор у Београду Александар Васиљевич Чепурин и генерални директор НИС-а Кирил Кравченко. Њих су уз Џајића дочекали потпредседник Небојша Човић, спортски директор Зоран Стојадиновић и председник Спортског друштва Петар Шкундрић.

(Блиц)