Прочитај ми чланак

Џајић: Нису ми дали да се приближим Путину!

0

putin zvezda

(Вести)

Председник ФК Црвена звезда Драган Џајић потврдио је наводе бившег првог човека клуба Владана Лукића да му бивша власт није дозволила да се види с Владимиром Путином.

Кад је руски премијер 23. марта 2011. године посетио Маракану, Драгану Џајићу је забрањено да се приближи Путину.

„Истина је то што Лукић прича. Осетио сам то кад сам долазио на стадион тог дана. Видео сам да се нешто спрема. На улазу сам добио аплауз, док су неки други добили звиждуке. Кад је утакмица између младих тимова Звезде и Зенита завршена, нисам могао да изађем из ложе. Осећао сам се као да сам у кавезу“, открио је Драган Џајић и додао:

„На вратима су стајали неки људи мрких погледа и нису нам дозвољавали да изађемо. Трајало је то неколико десетина минута. Хвала Лукићу што је то јавно рекао“!

Драган Џајић тврди да никад није рекао ниједну реч против бившег првог човека клуба Владана Лукића. Протеклих месеци потпредседници садашње упра­ве Не­бојша Човић и Славиша Кокеза прозивали су Лукића и његове сараднике да су недомаћински пословали, задуживали се новим кредитима и склапали уговоре са играчима неповољне по клуб. Израз „гушчија паштета“ постао је синоним за расипање на Маракани.

„Владан Лукић спада у људе које ценим и поштујем. Не постоји ниједан записник са седница Управног одбора клуба у којем сам рекао било шта против њега. Нас двојица немамо проблем. Захвалан сам му на свему што је у име клуба урадио за мене и то не заборављам“, рекао је Џајић и додао даје жао што Лукић у широком луку заобилази Маракану.

„Нисам се чуо већ дуже време с њим. Али, без демагогије, код мене је Лукић увек добродошао. И то на велика врата! Волео бих да дође на Маракану, да заједно гледамо утакмице. Он зна да ово што причам искрено и мислим“, додао је Џајић.