Прочитај ми чланак

Џаба су кречили: Звезда опет у блокади

0

(Б92)

 

Компанија СИГ која је повукла меницу да би црвено-бели могли да региструју играче поново је активирала дуг јер клуб са Маракане није успео да им врати 150.000 евра

 

Tan2013-3-4_15056270_0

Фудбалски клуб Црвена звезда поново се налази у блокади. После пуштене менице компаније ‘СИГ’, рачун клуба је у минусу 23 милиона динара, преноси Б92. Само што су успели да изађу из блокаде како би регистровали нове играче за пролећни део сезоне, црвено-бели су опет у проблему.

Ипак, много већи порблем представља то што рачун може у наредним данима и недељама да буде оптерећен новим потраживањима поверилаца.

И овај случај показује да је Звезда у огромним проблемима, који су још већи због чињенице да нема координације међу челницима клуба.

За плате играчима издвојено је 150 хиљада евра намењених фирми “СИГ”, која је у последњим данима фебруара повукла своју меницу. “СИГ” је тако омогућио Звезди да се одблокира, али уз обећање да ће међу првима бити намирена када новац буде пристигао у Љутице Богдана.

Играчима и запосленима у клубу неколико дана пре утакмице са Радом предочено је да ће хитно бити исплаћени чим буде пристигао новац од Гаспрома.Тај новац још није стигао у клуб.