Прочитај ми чланак

Ђуричић: Мало више верујте у нас! (Видео)

0

filip djuricic

(Мондо)

Двоструки стрелац у победи Србије над Шкотском (2:0) изјавио да га је и релативно скромна посета на стадиону Карађорђе позитивно изненадила.

Шест утакмица, седам освојених бодова за репрезентацију Србије. Од тога чак шест у Новом Саду!

„Орлови“ су тамо декласирали Велс (6:1) у септембру, а у уторак се против Шкотске (2:0) вратили из огромног разочарања после пораза у мечу са Хрватском, који је за обе стране представљао више од игре.

„Мислим да смо одиграли онако како се од нас очекивало и заслужено победили. Показали смо и карактер и вољу, јер није било лако опоравити се од онаквог пораза у Загребу. Знате шта се све писало и каква је атмосфера била после тог меча. Показали смо да би у нас ипак требало мало више веровати“, рекао је сјајни Филип Ђуричић (21).

Офанзивац холандског Херенвена, а од следеће сезоне славне Бенфике, често је блистао на „Карађорђу“ у дресу младе репрезентације, док је у актуелним квалификацијама за Светско првенство постигао три поготка у два меча на том стадиону.

„Јесте, имао сам јако добрих партија овде. Одговарају ми стадион и амбијент“, насмејао се Ђуричић и додао:

„Публика је стварно била феноменална, чак сам изненађен колико је људи било. Мислио сам да неће доћи толико“, осврнуо се на чињеницу да је „орлове“ гледало око 7.000 навијача, укључујући групицу Шкота.