Прочитај ми чланак

ДУДА ИВКОВИЋ ОТКРИО: Ђорђевић ће позвати новог играча за Мундобаскет

0

Душан Ивковић, трофејни српски стручњак, најавио ја за "Максбетспорт" да ће селектор Србије Сале Ђорђевић накнадно позвати бар још једног играча пред Мундобаскет у Кини. Ивковић је истакао да је повреда Драгана Милосављевића велика штета за "Орлове", јер је то играч са ретким карактеристикама који много значи екипи.

Подсетимо, селектор тренутно има мањак играча у спољној линији обзиром да се, поред бившег капитена Партизана повредио и Милош Теодосић, чији је наступ на шампионату такође упитан.

– Мало ме је погодила ова повреда Милосављевића. То је један изузетно захвалан играч, каквих је мало у савременој кошарци. Увек даје максимално на терену. Сигурно да ће Саша да буде принуђен да зове неког играча, јер ми смо сада у Атини са шест играча са спољних и шест у предњој линији. Не кажем да мора да буде онај проверени систем са седам спољних, али то је јако дугачко првенство. Сигурно можемо да очекујемо неки накнадни позив за неког од играча – рекао је Ивковић за МаxБет радио.

Србија за сада одлично игра у припремном периоду, а после дупле победе над Литванијом наша селекција је на Акрополис купу савладала Турску и Италију.

Подсетимо, Мундобаскет у Кини почиње 31.августа, а Србија се налази у групи Д са Италијом, Анголом и Филипинима.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!