Прочитај ми чланак

ДРАМАТИЧНО ПИСМО: Навијачи Партизанa са Космета траже од управе неопозиве оставку

0

Навијачи Партизана са Космета су се обратили медијима саопштењем, које вам преносимо у целости:

grobari kosmet

– У тренуцима када својим телима и животима бранимо своје куће и породице од угњетавања и застрашивања од стране Приштинских власти, желимо да  јавност у Србији и све којима је црно бела боја у срцу позовемо у одбрани и спасавању нашег вољеног клуба, а комплет садашњу „такозвану“ управу да након историјског скандала и пропасти нашег клуба замолимо да поднесу неопозиве оставке.

 – Нашем клубу је Европска фудбалска унија (УЕФА) забранила да игра у Лиги шампиона и Лиги Европе у првој сезони од наредне три у којој се квалификује за такмичење, разлог за то је дуг Партизана око 2,5 милиона евра закључно са септембром 2016. године главни кривци за ово стање су челници садашње управе ФК Партизана, а и поједини представници других институција коју су зарад личних интереса успели у задатку уништавања нашег клуба.

 – Целој јавности је познато да је дана 17.05.2016 године Вишем јавном тужилаштву у Београду под бројем KTP 2899/16 поднета кривична пријава у којој се стављају на терет више кривична дела које је починио Милош Вазура генерални директор ФК Партизна, Милан Обућина Генерални секретар ЈСД Партизан и друга НН лица у периоде од када је Милош Вазура постављен на место генералног директора ФК Партизана па до данас. Управо та кривична дела која су почињена од стране управе ФК Партизана имала су директно за производ казну коју је УЕФА-а одредила Партизану, наравно по тој кривичној пријави ни дан данас није поступљено.

– У предмету Вазура-Обућина који води заменик Окружног тужиоца Снежана Радојчић доказано је да је из ФК Партизана преко ЈСД Партизан извучено 85 милиона динара, међутим због ван судских активности и притисака који долазе од стране појединаца из управе Партизана већ дуже од два месеца ништа се не предузима на решавању овог предмета. Посебно нас иритира то да је и сам Обућина признао кривицу исказом у полицији, а чудно је да надлежни судски орган још ништа не предузима.

– Нагласито тражимо од вишег тужиоца Наташе Кривокапић да више не штити криминалце из Партизана ма „колико да год неко моћан стајао“ (Милорад Вучелић) иза појединаца у Партизану.

 – Кап која је прелила нашу огорченост је најновије доказано бахаћење Милоша Вазуре који је по уговору сам себи исплаћује премије за спортске резултате, а који поред тога користи и више службених возила у приватне сврхе, раднике запослене на обезбеђењу стадиона користи као своје приватне телохранитеља, и наравно све то у циљу његовог што бољег провода по скупим хотелима, сплавовима и клубовима.

– Иако смо месецима упозоравали на штетност по клуб управе у садашњем саставу и оглушавање садашње управе на наше позиве за подношење колективне оставке, као и на медијско оглушавање од стране појединих медија за наша саопштења  наставићемо даљу борбу за спас и очување нашег Партизана.

Сви смо сведоци да су се наша упозорења кроз саопштења којима смо се оглашавали показала као тачна, као и наша брига за спас клуба као истинита да је садашња управа имала примарни циљ стављање катанца на врата нашег клуба што би се и могло и стварно десити уколико сви не станемо у одбрану нашег клуба.

Због свега наведеног, позивамо управу ФК Партизана да у најкраћем могућем року поднесу НЕОПОЗИВЕ ОСТАВКЕ и тиме спасу наш Партизан.

ФК Партизан чине навијачи и угледни људи који су га годинама стварали, а не бахати појединци који су урушили све позитивне ствари које су везиване за наш клуб, због тога, навијачи морају стати у одбрану клуба!

У одбрану части и угледа ФК Партизан.

Навијачи ФК Партизан са Космета.