Прочитај ми чланак

ДРАМА: На утакмици Барселоне у публици падали као покошени, морали да прекину меч

0

Утакмица петог кола шпанске Примере између Кадиза и Барслеоне прекинута је у 83. минуту након што је неколико особа на трибинама одједном пало у несвест.

Шпански медији известили су прво да је у питању само једна особа, да би се испоставило да их је најмање двоје. А сви су колабирали истовремено?!
 
Једна од особа којој је позлило је ТВ камерман.

 
Херој кризне ситуације је дефинитивно голман Кадиза Херемија Ледезма, који је први приметио да нешто није у реду на трибинама и одмах потрчао са комплетом прве помоћи ка угроженом гледаоцу.
 
Иначе, меч је прекинут у тренутку док је Барслеона водила са 2:0, а блистао Роберт Левандовски.
 
Пољак је новим голом постао први играч Барселоне који је стигао до осам погодака на првих шест утакмица у сезони, чиме је надмашио рекорд из 1959. који је држао Мађар Шандор Кочиш.
 
На крају, када је меч коначно настављен, било је 4:0 за Каталонце.
 
Прва особа која је пала у несвест је била критично и лекари су морали чак два пута да је реанимирају због срчаног застоја (вакцина?) пре него што су је изнели са трибина. 
 
Према тренутним информацијама из шпанских медија, особе којима је позлило су стабилно, али на друштвеним мрежама Шпанци пишу да је много више људи пало у несвест ИСТОВРЕМЕНО. Ипак, званични медији „признају“  званично само двоје.