Прочитај ми чланак

ДОЖИВОТНИ УГОВОР ОД БАРСЕЛОНЕ ЗА МЕСИЈА Споразум ће важити и по завршетку каријере

0

Фудбалски клуб Барселона планира да понуди свом играчу Лионелу Месију доживотни уговор, пренели су данас шпански медији.

Како је пренела Кадена Сер, председник Барселоне Ђозеп Марија Бартомеу рекао је да клуб намерава да понуди Месију нови уговор, како би аргентински фудбалер остао на Камп Ноу и после Светског првенства 2022. године.

FOTO: AP

Бартомеу још није разговарао са фудбалеровим оцем и менаџером Хорхеом Месијем, али намерава то да учини како би уговор што пре био потписан.

Како су пренели шпански медији, Барселона жели да понуди Месију доживотни уговор, који ће важити и по завршетку његове играчке каријере, а укључивао би везу измедју бренда Меси и фудбалског клуба Барселона за најмање 10 година.

Меси је недавно рекао да није разговарао са председником клуба откако је Барселона пре шест месеци елиминисана од Ливерпула у Лиги шампиона, али да је отворен за разговоре о наставку сарадње.

Меси (32) игра 16. узастопну сезону за Барселону, чији је најбољи стрелац у клупској историји са 604 гола у 692 утакмице. Он је освојио 34 трофеја, укључујући 10 титула у шпанској лиги, четири Лиге шампиона и шест трофеја у Купу краља.