Прочитај ми чланак

Док прогањају Новака у АУС 116.000 оболелих на дан, готово све вакцинисани!

0

И даље траје невиђена хајка на здравог и невакцинисаног Новака Ђоковића у Аустралији. Док га медијски сатанизују у ковид фашистичкој држави кенгура бележе више од 100.000 оболелих од корона вируса на дан и то су готово све потпуно вакцинисане особе! За сада, рекорд је 116.000 заражених за 24 часа.

Само држава Викторија, у коју је Ђоковић желео да уђе због учешча на Аустралијен опену, је у јендом дану пријавила готово 45.000 оболелих.

AP Photo

С обзиром на то да у целој Аустралији недостаје велики број тестова, процењује се да су бројке у пракси још горе.

Како је омикрон дошао, аустралијски јавни здравствени систем шкрипи под притиском, а све више грађана се пита шта следи даље и због чега је власт спроводила онако драконске мере и закључавања, када су се сада сви вакцинисани разболели, а корона вирус доживљава праву експлозију.

Према речима званичника, на респираторима су углавном оболели од аустралијског делта соја, тачније око 70 одсто, док омикрон даје блажу слику.

Јавност у Аустралији је све незадовољнија владом и управо је ово један од разлога због чега је кренула хајка на Ђоковића. Од стране владе – да би оправдали своје сулуде, фашистичке мере.

Када је реч о јавности, Ђоковић је постао искривљено огледало њих самих – урадио је оно за шта Аустралијанци нису имали храбрости: побунио се и показао сав бесмисао ковид мера.