Прочитај ми чланак

ЂОРЂЕВИЋ ПРЕЛОМИО: Познато да ли Теодосић иде у Кину

0

Кошаркаши у уторак путују у Кину на три тест меча пред Мундобаскет. Капитен Милош Теодосић остаје на терапијама и све је изгледније да ће да пропусти Мундобаскет.

Одлази 12 играча. Рок за пријаву коначног састава је 48 сати пре прве утакмице на шампионату, и тренутно је вероватније да се на њему неће наћи капитен и први плејмејкер нашег националног тима.

Селектор Александар Ђорђевић у Кину води 12 играча. Пратиће се напредак у рехабилитацији Теодосића, али је велика вероватноћа да ће сутрашњи путници представљати Србију на Мундобаскету који се игра од 31. августа до 15. септембра.

САЛЕТОВ ИЗБОР: Стефан Јовић, Василије Мицић, Богдан Богдановић, Марко Гудурић, Марко Симоновић, Владимир Лучић, Стефан Бирчевић, Немања Бјелица, Никола Јокић, Бобан Марјановић, Мирослав Радуљица и Никола Милутинов.

До прве утакмице у оквиру Д групе у Фошану, 31. августа против Анголе, Србија ће имати три такмичарске провере у Шењангу. Прву 23. августа са Италијом, ривалом у групи којег су декласирали на Акрополис купу, два дана касније са Новим Зеландом, и последњу 27. августа са Француском.