ЂОКОВИЋ ЗБОГ БАЊАЛУЧАНКЕ прекинуо интервју: Кад је чуо шта му је добацила…

0

Занимљиво је било током прославе која је трајала у Мелбурну до касно у ноћ

Новак Ђоковић је освојио 8. титулу на Аустралијан опену у недељу победом над Домиником Тимом у једном изузетно узбудљивом и неизвесном финалу после великог преокрета.

Усрећио је тако Ђоковић милионе својих фанова, поготово земљака Срба и највише оне који су га претходних месец дана бодрили у Аустралији где год да је играо.

Огроман број српских навијача је био присутан како унутар „Род Лејвер арене“ тако и испред ње, где су после последњег поена и подизања пехара чекали свог шампиона да дође и да га виде.

И тако док је баш давао интервју на тераси тениског комплекса у живом програму, огроман број њих се скупио испод балкона и скандирали су му, али се посебно издвојила једна Бањалучанка Весна Мијатовић Перкез која живи с породицом у Мелбурну.

Она је у тренуцима док је Ђоковић говорио колико га је исрцпило финале и колико је уморан само добацила на српском језику „И ми смо“, а то је изазвало моменталну реакцију код Новака.

Прекинуо је с излагањем и окренуо се ка њој и онда са осмехом на лицу одговорио:

– Да, знам да сте и ви уморни – што је изазвало велике овације.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!