Прочитај ми чланак

Ђоковић у полуфиналу: Нећу да идем низ длаку система!

0

Новак Ђоковић је победио Карена Хачанова у четвртфиналу Ролан Гароса са 3:1 (4:6, 7:6, 6:2, 6:4). У полуфиналу састаће се са бољим из дуела Карлос Алкараз – Стефанос Циципас.

Српски тенисер пласирао се у полуфинале Ролан Гароса, пошто је савладао Карена Хачанова са 3:1, по сетовима 4:6, 7:6 (0), 6:2, 6:4. На конференцији за медије, Новак Ђоковић је истакао да не жели да се мења ни да иде „низ длаку систему“.

Поред ове његове изјаве, он се присетио и цитата једног од најбољих кошаркаша свих времена, покојног Кобија Брајанта, који је рекао „да је одлично када те неко мрзи, јер се мрзе само најбољи“.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Bad Bunny Basket (@badbunnybasket)

– Знаш шта је рекао Коби Брајант? Има сјајан цитат за то… „Одлично је када те неко мрзи, јер се не мрзе добри, мрзе се најбољи“. Ја не мрзим никога у животу. Ту емоцију не гајим. Нити тако васпитавам своју децу. Никада ништа у животу не бих променио. Сто пута бих пре изабрао да будем свој, него да идем низ длаку систему. А то је оно што се данас највише воли и прихвата – рекао је Новак Ђоковић на конференцији за медије.