Прочитај ми чланак

ЂОКОВИЋ ИСПАЛИО АМЕРЕ ЗА МИЛИОНЕ! Српски тенисер одустао од снимања документарца!

0

Британски медији тврде да је Новак отказао снимање документарног филма о себи, у који је америчка компанија "Амазон" уложила велики новац

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић отказао је снимање документарца о себи који је радио са „Амазоном“! Како пише британски „Дејли мејл“, америчку компанију ће то коштати милионе јер је много новца уложено до сада.

Ђоковић је у јулу после Вимблдона окончао сезону због повреде лакта, а четири месеца касније се вратио тениским тренинзима. Иако га је екипа Амазона доскоро пратила свуда по свету, то више није бити случај. Српски тенисер је одјавио филмаџије мало пошто се опет латио рекета.

Брачни проблеми

„Амазон“ и Новак почели су сарадњу на почетку године, а екипа га је пратила како на терену, тако и ван њега.

– Ђоковићева одлука биће велики ударац за Амазон, који је уложио много времена и новца у снимање Ђоковића током 2017, чак и пре него што га је задесила повреда и наводни брачни проблеми. Претпоставља се да Ђоковић није желео додатну пажњу у тешком животном периоду, па је отказао „Амазону“ само што се вратио тенису – пише „Дејли мејл“.

Документарац о Ђоковићу требало је да буде „Амазонов“ хит и планирано је да га пуштају у деловима. Америчка компанија је на идеју о сарадњи дошла после Новаковог сензационалног успеха на Ролан Гаросу 2016.

Тада је српски ас, осим што је освојио првенац на париској шљаци, везао сва четири гренд слема, што се није догодило 47 година.

Међутим, баш после тог гренд слема почео је и Ђоковићев, пад који се наставио и у овој сезони. Упркос томе, сарадња је остварена, али није завршена по плану.

Српски тенисер је када се ова вест појавила боравио у Србији. Управо је у Београду први пут после четири месеца почео да игра тенис, а у домовини је био са супругом Јеленом, трогодишњим сином Стефаном и двомесечном ћерком Таром.

Уз њега, заиста, није било „Амазонове“ екипе, која је долазила у Србију у фебруару, када је наш Дејвис куп тим, предвођен Ђоковићем, играо против Русије у Нишу. Званичне потврде за сада, ипак, нема, јер се ни Новак ни „Амазон“ нису оглашавали по овом питању.

Ускоро на терену

Ђоковићев повратак такмичењима очекује се на егзибиционом турниру у Абу Дабију 29. децембра, када ће играти против Доминика Тима или Милоша Раонића. Први званични Новаков турнир биће у Дохи од 1. до 7. јануара, а у календар је још само уврстио Аустралијан опен, који је на програму од 15. до 28. јануара.