Прочитај ми чланак

Дерби: Новинар напао Душка Вујошевића

0

(Мондо)

После овога, Александре Јовановићу, једноставно не заслужујеш да себе сматраш новинаром.

aleksandar jovanovic
Да нам је неко рекао да ћемо после текста посвећеном нашем „колеги“ Милојку Пантићу за тако кратко време морати као новинари опет да црвенимо, не бисмо му веровали.

Наш колега, или „колега“, Александар Јовановић – уредник портала Телеграф, бивши колумниста неких писаних издања, познат по учешчу у „ријалити“ емисијама Велики Брат и Фарма, направио је нешто због чега је сваког правог новинара у Србији срамота.

У најмању руку.

Човек је једноставно устао из друго реда трибина „Пионира“ током дербија (то је светиња) између Црвене звезде и Партизана, сишао до терена, узео кошаркашку лопту и њоме ПОГОДИО тренера Партизана Душка Вујошевића!? 

Па да ли је то нормално?

Неко ће приметити да колега Јовановић није дошао у „Пионир“ да ради, тј. извештава са утакмице, већ да навија, али… Да ли је то уопште оправдање? Колико је превазишао границу говори и податак да су људи из Управе КК Црвена звезда, који су седели у његовој близини – рачунајући и председника клуба Небојшу Човића (а добро је познат однос на релацији Човић – Вујошевић) устали да смирују Јовановића, свесни да прави велику грешку.

 

Овде је потпуно небитно ко за кога навија, ко је на чијој страни, итд. Исти текст и исти наслов био би и да је неки од наших „колега“, који су пасионирани навијачи Партизана (а има их) погодио било чиме неког тренера или спортисту, функционера из црвено-беле породице. 

Ово има везе с тим да један новинар, уредник и колумниста не сме себи да дозволи овакво понашање и да му после овога више није место у овом послу!

Толико.