ДЕЈАН САВИЋ САОПШТИО СПИСАК ЗА СВЕТСКУ ЛИГУ: Без повређеног Виктора Рашовића

0

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић саопштио је списак од 15 играча за завршни турнир Светске лиге у Београду, на којем од стандардних нема само повређеног Виктора Рашовића.

На списку су: Гојко Пијетловић, Душан Мандић, Никола Дедовић, Сава Ранђеловић, Милош Цхук, Душко Пијетловић, Немања Вицо, Милан Алексић, Никола Јакшић, Филип Филиповић, Андрија Прлаиновић, Стефан Митровић, Бранислав Митровић, Радомир Драшовић, Страхиња Рашовић.

Foto: AP

„Изузетно је напорна сезона, видљив је умор код играча, али ћемо учинити све да такмичење дочекамо у што је могуће бољој форми. Наш циљ се зна и од њега не одустајемо (прво место и пласман на ОИ у Токију, прим. аут)“, изјавио је Савић за сајт Ватерполо савеза.

Финални турнир Светске лиге одржава се на Ташмајдану од 18. до 23. јуна, српски тим турнир групну фазу почиње против Аустралије, а потом следе дуели против Хрватске и Казахстана.

Србија ће све утакмице играти од 21 сат.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!