Прочитај ми чланак

ДАЧА: Покупио је Беливука са трибине и дао му моћ

0

Оног момента када је "пала" криминална група Вељка Беливука, оптужена за најмонструозније злочине, кренула је и акција прорежимских таблоида који су све чинили да максимално удаље Вељу Невољу од режима Александра Вучића. Ипак, опозициони политичари и јавне личности које имају смелости да се огласе свакодневно подвлаче да је "председник Србије заправо тај који је створио овај клан".

То је у више наврата говорила потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, која је једном приликом истакла да је „Вучић створио и финансирао групу Веље Невоље“, те да је „Беливук његово чедо“.

У сличном маниру се на Твитеру огласио Данило Икодиновић, наш прослављени ватерполиста, који је у протеклом периоду без длаке на језику говорио о режиму Александра Вучића и јасно је стављао до знања да је апсолутно против њега.

– Спорт је једна од најзагађенијих сфера нашег друштва. Он је Беливука покупио са трибине фудбалског стадиона и направио од њега и његових личну гарду и месаре и дао им неограничену моћ. У оквиру савеза и клубова нисмо ни свесни ко седи и шта се дешава. Има превише тога – написао је Икодиновић на овој друштвеној мрежи, те је само оголио ситуацију у српском спорту.