• Почетна
  • СПОРТ
  • Да ли знате којом музиком се допингују „Орлови”пред меч са Хрватима?
Прочитај ми чланак

Да ли знате којом музиком се допингују „Орлови”пред меч са Хрватима?

0

reprezentacija-srbije(Ало, Танјуг)
– Нећемо сигурно да слушамо Шопена или неке баладе, било би глупо… Слушамо наше старе и нове народне песме, почев од Мирослава Илића, преко Шабана Шаулића, па све до Шемсе и Џеја – открива економ репрезентације Немања Николић.

Српски “орлови” ће на Хрвате 22. марта на “Максимиру” ударити и музички! Михини адути неће бити само на терену − Тадић, Тошић, Ђуричић и остали − већ ће то бити и фолк легенде као што су Цеца, Синан, Шемса и остали, уз неизбежног Џеја, који ће покушати да допринесу да се репрезентација врати кући са позитивним резултатом.

Српски селектор је недавно открио да у свлачионици и у аутобусу редовно грме народњаци и “Марш на Дрину” као и да главну реч у пуштању музике има економ Немања Николић.

Reprezentacija-Srbije-Dzej-Ceca-Raznatovic-Sinan-SakicНа диску који “орлови” пуштају на прпремама налази се 1.457 песама.  Довољно за три дана и 22 сата непрекидног слушања музике!

– Нећемо сигурно да слушамо Шопена или неке баладе, било би глупо… Слушамо наше старе и нове народне песме, почев од Мирослава Илића, преко Шабана Шаулића, па све до Шемсе и Џеја. Слуша се и Београдски синдикат, нађе се понека и страна диско варијанта, типа Дејвид Гета.

Песма која загрми после победе наших репрезентативаца је “Кошава ” од Зорице Брунцлик – открива економ репрезентације Немања Николић.

Он наводи да неки репрезентативци знају више о музици од својих колега.

– Коларов има широк репертоар, зна највише песама. Воли човек да пева, али не зна. Није Павароти – истиче Николић.