Прочитај ми чланак

ДА ЛИ ЈЕ СЛУЧАЈНО Федерер пре Вимблдона средњим прстом показао на Новака

0

Да ли је сам себи прорекао судбину у интервјуу који је дао пред турнир?

Швајцарац Роџер Федерер претрпео је вероватно најтежи пораз у својој каријери, од кога је питање како ће се опоравити. Новак Ђоковић је показао челичне живце и савладао га после пет сати и две спасене меч лопте.

Foto: Printscreen Youtube

Испочетка Новакове каријере однос ове двојице тенисера није био идеалан јер је Федерер гајио анимозитете према српском представнику, сада је ситуација нешто боља, али је сада искочио један занимљив детаљ.

Два дана пре почетка Вимблдона, Швајцарац је у једном интервјуу причао о различитим темама, својим ритуалима, противницима и трофејима у комплексу Ол Ингланд клаба и трофејној сали Централног терена Вимблдона.

– Осам ми је омиљени број, али у мојој просторији за пехаре, увек има места за још један верујте ми – рекао је између осталог Федерер.

У једном тренутку се нашао поред табле на којој су угравирана имена шампиона и на питање који му је омиљени турнир кажипрстом показао на своје име поред 2003. године. Када се прича пренела на брзину којом организатори гравирају имена на трофеј и таблу, показао је средњим прстом на име последњег шампиона Новака Ђоковића.

Током разговора је рекао да му је омиљени противник Рафаел Надал, али и омиљени партнер на терену.