• Почетна
  • СПОРТ
  • Човић: Бог нас је наградио, а он не награђује за џабе!
Прочитај ми чланак

Човић: Бог нас је наградио, а он не награђује за џабе!

0

basket-covic(Новости)
После одређених проблема које смо имали уназад неколико недеља, дигли смо се и добили једну историјски важну утакмицу – рекао је председник Црвене звезде.

Председник Црвене звезде Небојша Човић је био пресрећан после победе над Радничким у полуфиналу АБА лиге и пласмана у Евролигу.

– Не да сам задовољан, него презадовољан. Ми смо пласманом у финале на фајнал-фору обезбедили учешће у Евролиги, што нам је био крунски циљ у овој сезони. Победи се не гледа у зубе, што каже наш народ, али то је могло да буде убедљивије и боље.

Међутим, после одређених проблема које смо имали уназад неколико недеља, дигли смо се и добили једну историјски важну утакмицу за Црвену звезду. Звезда ће после 15 година поново бити у Еворлиги и ја честитам играчима и једном и другом тренеру и целом стручном штабу. Ово је за нас велики успех и релаксација за све оно што нас чека даље –каже Човић.

Први човек црвено-белих наглашава да је успех дошао можда и прерано.

– Уложен је огроман рад од 12. авугста 2011. и за непуних две године дошли до великог резултата. Можда је то брзо и треба водити рачуна да сада у периоду пред нама извршимо стабилизацију јер није Евролига за Звезду само једна година. Морамо плански и систематски да радимо јер у Црвеној звезди се увек очекује врх врхова.

Човић је на два минута пре краја утакмице изашао из дворане.

– Када је Вајт закуцао послао сам поруку играчима и тренерима на клупи тако што сам устао и изашао из хале. Да не објашњавам како је било…

Изашао сам из хале, запалио цигарету, гвирио, ухватио један угао да могу да видим семафор. И на основу семафора и реакције публике сам видео да сустижемо. Имао сам мало зрно, неки кврц који ми је говорио да може да се догоди чудо. Нас је Бог наградио, а Бог не награђује за џабе.