Прочитај ми чланак

„Читај Србијо, ово конобар не може да купи новцем“

0

Огњен Короман, некадашњи фудбалер Црвене звезде, напустио је место тренера ФК Смедерево након што га је ФСС суспендовао.

Короман се претходних дана налази у „рату“ са челницима ФСС-а са којима је разменио неколико „отровних стрелица“.

instagram.com/koroman.ogy

Поред сукоба са ФСС-ом, Короман се у неколико преписки препуцавао са руководством Црвене звезде.

Некадашњи фудбалер поручио је „да је спреман да иде до суда у Лозани“, а овога пута на Инстаграму објавио је „скриншотове“ на којима су поруке подршке људи из фудбала.

„Шефе знао сам да сте добар човек… али тек сада видим са каквом људском громадом сам сарађивао. Мајке ми, одушевљен сам“, написао је један фудбалер којем је Короман био тренер.

„Ово не може да купи парама конобар и пудлица… ово је из срца једног фудбалера којем сам био тренер…“, написао је Короман.

Foto: SS/Instagram story/Ognjen Koroman

Уследиле су и друге поруке:

„Хтео бих прво да кажем да ми је част што ме је тренирао неко ко је у овом послу име као што сте ви и да вам захвалим на шанси коју сте ми да ли да се вратим на какву такву фудбалску сцену. Што сте имали поверење у мене када сам дошао из треће лиге и када нико други вероватно није веровао у мене. Све најбоље у даљој каријери и сигуран сам да ћете из целе приче изаћи као победник, а сви ми знамо да јесте. Поздрав и видимо се“, гласила је порука коју је добио Короман, а коју је поделио на Инстаграму.

„Поздрав шефе. Максимална подршка са моје стране, једини који је смео да саопшти сурову истину о српском фудбалу. Част ми је познавати вас, као тренер и некада као играча. Велики поздрав видимо се“, написао је још један фудбалер, на шта је Короман додао:

„Нека види Србија и јавност подршку мојих играча… Нека је на част и на образ свима што раде лоше за наш фудбал. Мука бре и деци фудбалера да играју фудбал више…“.

Поред фудбалера јавили су се и људи из руководства других клубова, барем тако Короман каже.

„Право у центар. Браво брате, реално све си истину рекао“, написали су му наводно из Крушевца.

„Ма брате, све си ти у праву што си рекао, само што нико не сме да каже“, одговорили су му из Чукаричког.

Испод скоро сваке поруке Короман је остављао коментар: „Читај Србијо“.

Све слике преписка можете погледати на Инстаграм профилу Огњена Коромана.