Прочитај ми чланак

БУРНО НА ХРВАТСКОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ: Ћиро се свађао, a Милојко о навијању Срба за Хрвате

0

Веома занимљива емисја на хрватској телевизији пред почетак четвртфиналних окршаја, а све су својим опаскама зачинили Ћиро Блажевић и Милојко Пантић.

Тема спортске емисије на ХРТ-у била је четвртфинална утакмица између хрватске и Русије, а један од гостију био је Милојко Пантић који је у свом стилу објаснио за кога ће Србија навијати.

„Ја сам се и пре почетка изјаснио да су мали фаворити Белгија и Хрватска. Објективно гледајући Србија је подељена и у овом питању. Грађанска Србија ће навијати за Хрватску сигурно. Постоји у Србији и јака друга страна, која сања да ће Русија победити фудбалску Хрватску“, објаснио је Милојко Пантић.

И тако се водила полемика о фудбалерима Русије и Хрватске, да би одједанпут цела прича попримила сасвим другачији смисао.

Расправа је отишла у смеру односа Фудбалског савеза Хрватске, а незаобилазно име је свакако Здравко Мамић.

„Кад се испраћала репрезентација изнесене су неке тезе. Како ће играти репрезентација? Ко ће управљати репрезентацијом? Што ако ово буде успех? Хоће ли се онда честитати и човеку у Међугорју“, упитао је један од гостију Ивица Блажичко, а онда је уследила бурна реакција Ћире Блажевића.

„Знао сам да ћеш изазвати инцидент. Што причаш сад о Чачићу и Мамићу“, одбрусио је Ћиро спортском новинару, али страсти су се брзо смириле.

„Најбитније је обновити мишиће. Тренинзи који им не дају тај акумулирани замор. Исхрана је изузетно важна. Далић има савршену екипу која ради у зналачком духу. Готово је сигурно да су се они већ опоравили“, рекао је Ћиро.