Прочитај ми чланак

БРУКА Спискали 600 милиона евра из буџета па монтажом сакрили вређање Вучића ВИДЕО

0

Телевизија "Арена спорт" отворено служи Александру Вучићу и СНС картелу, али преко грбаче народа

На мечу Партизан – Ларнака грмело је дуго са трибина „Вучићу педеру“, међутим, то није могло да се чује у преносу телевизије „Арена спорт“, која је од Вучића добила више од 600 милиона евра само за пренос Премијер лиге.

Наиме, пренос утакмице ишао је како на РТС, тако и на каналу „Арена спорт“, али је занимљиво да на програму ове Телекомове телевизије није могло да се чује погрдно скандирање.

Повици са трибина могли су да се чују само на један секунд пре него што је звук нагло утишан.

То се најбоље може видети на парлеленом снимку из преноса једне и друге телевизије па је јасно да је неко намерно утишао тон са стадиона. У првом делу снимка се може чути у преносу РТС-а оно што се у истом сегменту не може чути на „Арени спорт“.

Како не би случајно дошло до сличне ситуације и у наставку меча, све време је ишао од раније снимљен звук навијања Гробара са једног од ранијих мечева, па је тако на пример у тренутку када је АЕК изједначио на 1:1 на телевизији „Арена спорт“ могао да се чује звук навијачке песме „Дај гол“ коју нико није чуо на самом стадиону.

Телевизија „Арена спорт“ се налази у власништву „Телекома“ државне компаније која се финансира из буџета Републике Србије и коју самим тим плаћају грађани.

 

То је иста телевизија која је платила баснословна права за пренос „Премијер лиге“ као ниједна друга телевизија на свету! Немачка је платила за исту ту услугу мање од 30 милиона евра, а колико је немачко тржиште у односу на наше.

Државна компанија Телеком Србија откупила је права за телевизијски пренос фудбалске Премијер лиге Енглеске на каналу „Арена спорт“ за 100 милиона евра по сезони, у наредних шест година, што је готово десет пута више него што је та права раније плаћао „Спорт Клуб“.

То значи да је потрошено 600 милиона евра грађана Србије како би се „Спорт клуб“ победио у трци у којој није имао шансе.

У преносу утакмице Партизана и АЕК-а могло је да се види и због чега. Било какав израз отпора актуелном режиму и врховном вођи мора бити сасечен у корену.

Грађани Србије не смеју да чују да постоји било какав вид побуне како би се одржао привид о „вољеном председнику“.

Куповином права свих могућих спортских догађаја преко Телекома, власт има идеју да преузме све већи број корисника кабловске телевизије и на тај начин спречи сваки проток информација које нису одобрене из врха власти.

Јер ако бенигна ствар као што је скандирање погрдне доскочице председнику Александру Вучићу мора бити угушено, онда је ово јасан показатељ да је Србија пример највеће диктатуре у свету, а не Северна Кореја као што Запад спинује.

Осим тога, плаћени навијачи који имају дебео криминални досије су током тукли Гробаре на источној трибини која је вређала Вучића, а на крају меча малтретирали играче, скидали их и псовали.

Прави (неплаћени  од режима) навијачи Партизана већ годинама апострофирају звездаша Вучића као главног кривца за пропадање црно-белих, као и да је намерно довао Милорада Вучелића да уништи клуб, а од прошле сезоне интензивирана су скандирања на његов рачун.

Али, никада ниједан поклич против Вучића упропаститеља државе и Партизана није дошао са јужне трибине коју „држе“ плаћени навијачи (попут Вељка Беливука до хапшења) што потврђује тезу да је то војска приватних батинаша која штити режим и на протестима, а при том су повезани са криминалним активностима по налогу режима као што је и описао Вељко Беливук у исказу пред тужиоцем.