Прочитај ми чланак

БРОД ТОНЕ ПАЦОВИ БЕЖЕ Илиев напустио Партизан, дистанцира се од Вучићевог Вучелића

0

Дошло је време за растанак

Ивица Илиев поднео је оставку на функцију спортског директора Партизана, а званичан сајт Партизана пренео је његову поруку.

„Овим путем обавештавам јавност да се повлачим са места спортског директора ФК Партизан. Желео бих да се захвалим свим људима у клубу на сарадњи, професионалности, подршци и борби у протеклих седам година. Период у којем сам се налазио на челу спортског сектора био је прожет многим успесима, победама, пласманима у европска такмичења, али је такође било и неуспеха, који нас нису омели на путу да верујемо да ће клуб на спортском и организационом плану јачати.

Сада је дошао тренутак да се повучем из клуба, из приватних разлога. Желим да напоменем да ћу у будућности бити уз клуб, као навијач, да ћу пружати подршку људима који воде клуб, као и играчима за које верујем да ће исказати квалитет који поседују и на крају сезоне изаћи као победници“, рекао је Илиев.

Последњих дана прича се о томе како Илиев не жели да сарађује са Илијом Столицом, који је постао тренер Партизана овог лета. Сада је вероватно њихов однос резултирао оставком Илиева, а Партизан ће у наредном периоду потражити новог спортског директора.