Прочитај ми чланак

БОШКО: Порука режима – ко удари на фудбалску мафију, завршиће као Короман

0

Бивши фудбалер Огњен Короман нашао се у центру пажње због привођења у недељу, а у његову одбрану стали су и политичари Вук Јеремић и Бошко Обрадовић.

По изласку из београдске полиције, некадашњи репрезентативац је за Нова.рс објаснио и шта се тачно дешавало на граници између Босне и Херцеговине и Србије.

“Привели су ме због писања на друштвеним мрежама о Звездану Терзићу и Славиши Кокези, тако су ми рекли. Можда и због писања о председнику Александру Вучићу, али су навели само ову двојицу. Морам да истакнем да су полицајци били супер и максимално коректни према мени, стварно немам речи. Они су само радили свој посао”, рекао је Короман за наш портал.

Дан касније, не смирује се бура око привођења бившег фудбалера Црвене звезде. У његову одбрану зато је стао и Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери.

“Полицијско малтретирање прослављеног фудбалског репрезентативца Огњена Коромана је слање поруке свим узбуњивачима који указују на криминал и корупцију у врху власти шта их чека. А он је ударио у центар: ФСС и фудбалску мафију, што је ретка храброст данас”, поручио је Обрадовић путем Твитера.

Овим поводом огласио се и Вук Јеремић, председник Народне странке, који сматра да Коромана неће моћи тек тако да застраше.

“Да ли вам делује да је ово човека лако уплашити? Мени не! Подршка за Огњена Коромана”, написао је Јеремић на Инстаграму уз фотографију бившег крилног нападача.

Подсетимо, Короман је заустављен у недељу око подне на граничном прелазу Мали Зворник, где је дошао како би сачекао сина Јакова и са њим отишао на зимовање, али је уместо тога завршио у полицији.

“Мислим само да није било потребе за овим, могли су и да ме зову да дођем у Београд у полицију и ја бих, наравно, дошао”, рекао је Короман за Нова.рс у недељу после 22 часа, по изласку из полиције.

Бивши репрезентативац у последње време причао је без длаке на језику о ситуацији у српском фудбалу, намештању утакмица, често је критиковао и рад ФСС, али и стање у држави.