Прочитај ми чланак

БОРЈАНОВА жена поручила „Делијама“: Обратите се Звездану Терзићу!

0

Иако је претходних неколико дана кључало на Маракани због свађе која је избила у свлачионици Црвене звезде после ремија са Радником из Сурдулице, вест да је Милан Борјан тражио раскид уговора са црвено-белима шокирала је навијаче.

Уколико Борјан напусти клуб, а сва је прилика да ће се то десити, Црвена звезда ће бити ослабљена у другом делу сезоне, а узнемирени навијачи су у великом броју за детаљније информације писали Снежани Борјан, супрузи голмана.

Она се видео поруком обратила свима који су заинтересовани за ситуацију репрезентативца Канаде.

– Драги људи, заблокирали сте ми Инстаграм са хиљаде и хиљаде порука: Да ли Милан Борјан иде из Звезде? Шта се дешавало у свлачионици? И све остало. Значи, ја нисам адреса где можете да добијете те информације. За све што вас интересује, имате управу клуба, Звездана Терзића, ПР-а клуба. Они пласирају све информације у новине и медије. Контактирајте њих. Ја желим да уживам са својом породицом на одмору, а и ви знате да се ја не мешам у каријеру свог супруга – поручила је Снежана Борјан у кратком видео на свом налогу на друштвеној мрежи Инстаграм.