Прочитај ми чланак

Борјан о хрватским навијачима:То вређање само говори о њима и о томе какви су људи

0

Канадски репрезентативац је одбио да коментарише и да иде у дубље у све што се десило

Репрезентација Канаде и Хрватске су одиграли меч на Мундијалу у Катару, где су „коцкасти“ славили са 4:1. Ипак, поред свега, највећи утисак утакмице јесте све што се десило голману Црвене звезде и репрезентативцу Канаде, Милану Борјан.

Foto: Youtube

Милан Борјан је од самог почетка меча вређан од стране навијача Хрватске, међутим, после утакмице, није желео ништа да коментарише.

Борјан је неколико пута истакао да су они „примитивци“, те да не би желео да коментарише.

– Па то показује какви су људи, примитивци. Немам шта да коментаришем, то говори о њима. Немам шта да кажем, чуо сам да су викали, да су вређали, али то говори о њима и да треба да пораде на себи и на својим породицама. Очигледно имају фрустрације у кући, па то искале овде. Хрватској репрезентацији би желео све најбоље, одиграли су одличну утакмицу. Повели смо рано, одиграли смо добро 20-25 минута, онда смо се повукли. То је фудбал, идемо даље. Ово је лепо искуство за канадску репрезентацију која је после 36 година отишла на СП. Жао ми је што је резултат био оволики, али Боже мој, идемо даље.

Подсетимо, Борјану се навијачи Хрватске прво звиждали, потом су га и вређали, њега и његову супругу, док су на крају истакли и једну непримерену заставу која велича војну операцију „Олуја“, током које је Милан Борјан и протеран из родног Книна са само осам година.

Нови скандал Хрвата! Објавили јавно Борјанов број, шаљу му језиве поруке „Добио сам их преко 2.500“

Срамно су навијачи Хрватске вређали Милана Борјана током меча Хрватска – Канада, у којем су „коцкасти“ славили са 4:1.

Гнусне увреде на рачун капитена Звезде и његове породице настављени су и након што је меч завршен. Наиме, неко је на друштвеним мрежама јавно објавио број Милана Борјана, а након тога почело је масовно вређање на његов рачун.

Борјан је током разговора са српским новинарима после меча открио да му телефон кинстантно звони и да не може да је добио преко 2.500 порука.

Није их ни отварао, нити физички то може да уради, али је за навијаче Хрватске имао поруку.

– То су примитивци и исфрустрирани људи, то говори о њима, погледајте само колико су ми порука послали, не могу ни да отворим WхатсАпп, где их има преко 2.500.

Са друге стране, Борјан је похвалио хрватске играче, истакавши да је са њихове стране виђен прави ферплеј и пожелео им је све најбоље у наставку првенства.