Прочитај ми чланак

БОБИ СЕ ИЖИВЉАВАО НА ДОНЧИЋУ Знате шта добијете када ћушнете Марјановића (ВИДЕО)

0

Кошаркаши Далас Маверикса савладали су Лос Анђелес Клиперсе без много зноја са 102:87, а током једне ситуација на клупи је виђена необична ситуација.

Наравно, погађате, главни глумац је наш Бобан Марјановић. Он је задовољан због добре представе његовог новог пријатеља Словенца Луке Дончића кренуо да „гњави“ бека Даласа, који је претходно покушао да ћушне нашег аса. И док су сви гледали ту ситуацију оно што је Словенац радио на терену наводи на закључак да ће он бити вођа овог тима.

Постигао је 15 поена уз 13 скокова и три асистенције, док је Боби убацио четири поена (2/4 за два, 0/1 слободна бацања) ухватио седам скокова, поделио асистенцију и на то додао и две блокаде за 18 минута.

Њих двојица су имали велику помоћ у опорављеној летонској звезди Кристапу Порзингису који најављује да ће екипа саствљена од европских звезда кренути у борбу за плеј-оф потпуно спремна, па је уписао дабл-дабл учинак (18 поена, 13 скокова).

Тиме је завршена предсезона у НБА лиги, сада остаје неколико дана паузе и почетак сезоне који ишчекују сви љубитељи кошарке.

НБА резултати, припремне утакмице

Четвртак на петак:

Мајами – Орландо 107:98

Атланта – Чикаго 93:111

Минесота – Милвоки 98:116

Портланд – Денвер 104:110

Далас – Лос Анђелес Клиперси 102:87