Прочитај ми чланак

БОБИ ДОБРО ПРОШАО: Повреда изгледала озбиљније него што су показали прегледи

0

Магнетном резонанцом утврђено да нису страдали лигаменти колена

Срећом по Бобана Марјановића, Филаделфију и репрезентацију Србије, тренутак повреде десног колена изгледао је много озбиљније него што су касније показали лекарски прегледи. Магнетном резонанцом је утврђено да нису страдали лигаменти, тако да нашег горостаса чека краће одсуство из тима Сиксерса.

Није тако деловало када је српски центар пао на паркет у претпоследњем минуту меча са Њу Орлеансом. Чик Дијало из Пеликанса кренуо је за изгубљеном лоптом и налетео на Бобија, ноге су им се упетљале, а дебљи крај извукао је Марјановић коме се у паду искренуло колено. Остао је да лежи с болном гримасом, када је устао није могао да се ослони на десну ногу, па су му саиграчи помогли да изађе са терена.

– Молим се да све буде у реду са Бобијем – рекао је после меча његов најбољи друг Тобајас Херис. – Изгледало је веома лоше када се десило, али мислим да ће бити у реду.

Марјановић је до повреде провео на терену 20 минута и стигао да оствари дабл-дабл учинак од 12 поена (шут 6/8) и десет скокова. Филаделфија је победила у неизвесној завршници (111:110), а тренеру Брету Брауну није било до приче.

– Искрено, сада мислим само о Бобану. Без обзира на то колико сам разочаран начином на који смо одиграли завршницу, не размишљам о томе превише. Победили смо и сада мислим само о њему – рекао је Браун.

Сакраменто је поклекао у мечу са Минесотом (105:112), изузетно важном у плеј-оф трци. Кингси су остали девети на Западу као први испод црте за доигравање, са две победе мање од Сан Антонија и три од Клиперса. Богдан Богдановић у овом мечу није имао улогу стартера, такође ни добро шутерско вече. Погодио је три пута из 13 покушаја за седам поена и шест асистенција за 29 минута, док је Немања Бјелица за десет минута убацио једну тројку.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!