Прочитај ми чланак

Бенфика одбила понуду Јунајтеда за Матића

0

sp-matic_620x0

На адресу Бенфике поново су почеле да стижу понуде за Немању Матића. Управа „орлова“ лако је одбила први конкретан потез Манчестер јунајтеда у виду понуде од 18 милиона фунти сматрајући да је „за најбољег дефанзивног везног играча Европе“ то мало. Португалци су више пута истицали да је његова откупна цена од 50 милиона евра реална, али исто тако се зна да због деценијских добрих односа, Манчестер јунајтед увак има поприличан попуст.

Менаџер „црвених ђавола“ Дејвид Мојес остао је без Мајкла Керика на два месеца, а није задовољан ни Мароуаном Фелаинијем, који од доласка није успео да прикаже ни изблиза игре као у дресу Евертона. Први покушај клуба са „Олд Трафорда“ није успео, али до јануара сигурно ће уследити још неки. Поготово јер Матић, по оценама специјализованих сајтова за трансфере, спада у топ пет играча Европе за продају у току јануара.

Реал Мадрид је бар у овом моменту одустао од намере да га купи и одлучио се да задржи Ћабија Алонса, док је по листу „Сан“ најреалнија опција да се српски репрезентативац врати у Челси где пре две године није добио шансу да се искаже. Жозе Мурињо га цени, гледао га је уживо и против Хрвата у Београду и намерава да исправи погрешну процену клуба кад га је уз доплату мењао за штопера Давида Луиза.

(Новости(