Прочитај ми чланак

Белгијанци гледали Нолета, па разбили Миху!

0

mark-vilmots

(Курир)

Селектор Белгије Марк Вилмотс успео је да натера младе звезде „црвених ђавола“ да четири и по сата седе на столици, буље у телевизор и гледају полуфинале Ролан Гароса између Ђоковића и Надала.

Из ТВ сале на стадион

Само пола сата након завршетка обрачуна двојице тенисера, „црвени ђаволи“ су сели у аутобус и отишли право на стадион Краљ Бодуен, где су лагано победили „орлове“ с 2:1. На први поглед делује да Вилмотс има великих проблема с ауторитетом.

Очигледно је да Азар, Бентеке, Де Брујн, Лукаку, који често пуне странице таблоида због ноћног живота и несташлука, и те како имају фрку од 44-годишњег стручњака.

Нека виде како се бори

– Хтео сам да инспиришем играче невероватном жељом и вољом тенисера за победом. Да виде како се бори до последње капи зноја – рекао је Белгијанац.

 

Певање химне је најлепши осећај

Селектор Србије у емисији „Људи“ на ТВ Б92 опет је нашао оправдање за свој кодекс певања химне и избацивања Адема Љајића из националног тима.

– Певати химну је најлепши осећај. Сви причамо како много волимо Србију, али кад то треба да се покаже… Знам да се многи нису сложили са мном, међутим, ако неко игра за репрезентацију, не може да представља земљу само делимично. Зато сам и донео кодекс понашања. Кад сам ја играо у репрезентацији, тога није било, свако је радио шта је хтео, а ја то не желим – испричао је Михајловић.