Прочитај ми чланак

Арсовићева и Марковић победници 2.кола купа

0
2(РТВ)
Нови Сад – У паузи између Светских купова у Форт Бенингу и Минхену, наши најбољи стрелци надметали су се на другом колу Купа у Новом Саду. Андреа Арсовић и Драган Марковић имали су најбоље резултате у троставу малокалибарском пушком.
 

Андреа је остварила лични рекорд у основном делу тростава малокалибарском пушком и још једном показала због чега је тренутно доминантна у тој дисциплини, у светским оквирима. С обзиром на то да је Ивана Максимовић била одсутна, репрезентативка Партизана није имала конкуренцију у финалу, а друго и треће место заузеле су млада Милица Бабић из новосадске стрељачке дружине и Ташана Богатиновски из Панчева.

Члан Новог Сада Драган Марковић био је најбољи у троставу код сениора и тако оправдао позив за репрезентацију. Он је имао бољи резултат од Милутина Стефановића из крагујевачког клуба „Чика Мата“ и репрезентативца Немање Миросављева, који је био убедљиво први после основног дела такмичења.

У гађању из лежећег става, најбољи резултат имао је Борислав Мазињанин, док је малокалибарским пиштољем тријумфовао репрезентативац Дамир Микец. Наша репрезентација, која броји 15 чланова, наредног викенда учествује на Светском купу у Минхену и то ће бити једна од најозбиљнијих провера за Медитеранске игре у Турској.