• Почетна
  • ВИДЕО
  • AЛО, ЧОВЕЧЕ, ПРЕКИДАЈ ОВО: Српски ММA борац убија Француза, а судија гледа!
Прочитај ми чланак

AЛО, ЧОВЕЧЕ, ПРЕКИДАЈ ОВО: Српски ММA борац убија Француза, а судија гледа!

0

Душан Џакић победио је прекидом француског борца Софијана Бенчору иако судија није одмах желео да прекине меч.

Душан Џакић је брутално пребио Француза у борби на CFL Collision fight, а меч је добио прекидом у првој рунди.

Џакић је оборио ривала на под и ударао га је бесомучно скоро минут док је судија стајао и гледао и тек онда је прекинуо меч.

Погледајте тај детаљ:

Пред дуел, који је био данас, 30. септембра у Београду, двојица бораца су се беспоштедно прозивали путем друштвених мрежа.

Француски борац Софијан Баншор (ММA) је српском борцу упутио ни мало пријатну поруку пре неколико дана.

– Надам се да си тренирао, да си у доброј форми зато што 30. септембра долазим у Србију, у твоју земљу, на ЦФЛ. Наравно, долазим по победу. Добро си ме чуо долазим по победу! — поручио је Софијан.

Наш борац наравно није остао равнодушан на ову поруку и узвратио је ударац.

– Дечко, дечко, дечко, служиш се тим прљавим речима као да ништа не значе. Претиш ми као да је то ништа посебно. Покушаваш да изгледаш опасно са тим рвачким вратом и намрштеним обрвама као да си дошао дирекно из серије „Сопранос“. Покушаваш да изгледаш као неки криминалац.

– Међутим, та прича код мене не пролази. То би требао да причаш тамо неком другом, брате. Уплашен си, зато ми то и говориш!

– Зато што си се “усрао” и покушаваш да изгледаш опасно. Оххх, човече случај овамо. Само једну ствар тражим од тебе а то је да се појавиш у мом граду. Имам једно обећање за тебе а то је да ћу да те пребијем у рингу– жесток је био Џакић.

Софијан није чекао ни секунда и одмах је узвратио на ову прозивку. Џакићу је послао само фотографију свог последњег противника након меча.

Његов противник је био унакажен толико да му се очи једва виде.