Прочитај ми чланак

Адем Љајић захвалио се Новаку на помоћи Новом Пазару, приватном поруком (ФОТО)

0

Много порука ми је стигло из мог града, лично мени да ти захвалим. Па сам искористио наше познанство, написао је фудбалер тенисеру

У јавности се појавила преписка Адема Љајића и Новака Ђоковића, обављена један на један преко воц апа. У овој комуникацији српски фудбалски репрезентативац захвалио се најбољем тенисеру света, у своје име и име људи из његовог родног града, на помоћи Новом Пазару у борби против вируса корона.

Фото: Принтскрин

 

„Телеграф“ је проверио аутентичност преписке и дошао до информације да је она истинита.

– Брате мој, хтео сам лично да ти захвалим. У име грађана Новог Пазара за донацију коју си послао мом граду и у моје име. Много порука ми је стигло из Новог Пазара, лично мени да ти захвалим. Па сам искористио то наше познанство. Надам се да сте ок ти и породица? Брз опоравак желим – написао је Љајић Новаку.

Ђоковић се у одговору захвалио Љајићу.

– Драги Адеме, хвала ти на дивној поруци. Мени је задовољство, част и обавеза да помогнем кад год и где год могу. Никад нисам био у Новом Пазару, а веома бих волео. Чуо сам да град има велику душу. Ми смо добро, од јуче смо негативни. Надам се да си и ти добро, као и твоји – одговорио је Ђоковић.

Ђоковић је у среду донирао Општој болници у Новом Пазару пет милиона динара, а најавио је да ће, уколико буде потребно, још да помогне.