• Почетна
  • СПОРТ
  • Летеле цигле: Каменован воз хрватских навијача у Србији!
Прочитај ми чланак

Летеле цигле: Каменован воз хрватских навијача у Србији!

0

Српски навијачи на два места напали железничку композиција која је хрватске „тифозе“ возила пут Скопља на квалификациони меч Хрватска – Македонија.

Хрватска фудбалска репрезентација имаће велику подршку навијача вечерас у Скопљу (20.30) где игра меч квалификација за одлазак на Светско првенство са репрезентацијом Македоније.

Из Загреба је пут македонске престонице кренуло неколико комби возила, непознат број приватних аутомобила и једна композиција воза, а хрватски навијачи су током проласка кроз Србију два пута нападнути.

Прво каменовање десило се ноћас, одмах по уласку у Србију, а други пут непосредно пред Београдом!

Песму хрватских навијача у пуном возу прекинула је киша каменица, али се за сада не зна да ли је било повређених у овим инцидентима. Српски навијачи су очигледно били врло добро обавештени када ће и куда проћи воз са “тифозима” из “лијепе њихове”, па су организовали паклен дочек.

Овим нападом настављена је традиција навијачких “сачекуша”, јер се досад већ неколико пута дешавало да српски навијачи пожеле “добродошлицу” хрватским који често, гостујући на утакмицама у суседним земљама, пролазе кроз Србију, и обрнуто.

 

( Телеграф )