• Почетна
  • СПОРТ
  • Гробарски кутак 01.09.2012.Партизан без генералног спонзора у Лиги Европе!
Прочитај ми чланак

Гробарски кутак 01.09.2012.Партизан без генералног спонзора у Лиги Европе!

0

Партизан без генералног спонзора у Лиги Европе!
Црно-бели су у мечевима Лиге шампиона, пре две године, носили лого Електропривреде Србије, а утакмице Лиге Европе играће без рекламе на дресу, пошто клуб и даље нема генералног спонзора.

– Нисам чуо да се нешто на том плану дешава – слеже раменима тренер Вермезовић.

Из Хумске стиже објашњење да не постоји могућност накнадне пријаве генералног спонзора, чак и ако би у наредних 18 дана, до меча са Нефчијем, неко одлучио да улаже у Партизан.

 

 Вермезовић: Рецепт против Тромса пренети на Карабурму
Тренер Партизана Владимир Вермезовић рекао је да екипа под хитно мора да заборави тријумф против Тромсоа и пласман у Лигу Европе и окрене се домаћем првенству, одосно гостовању против ОФК Београда.

– Утакмица против ОФК Београда биће велики испит за наше главе. Психолошки је увек тешко после европских утакмица вратити се на домаћи колосек, али морамо да заборавимо Норвежане и максимално спремни уђемо у меч на Карабурми, јер је првенство наш приоритет и наша стварност, а у Европи стичемо искуство – рекао је Вермезовић .

Он је признао да се екипа прилично „потрошила” против Тромсоа, али да Партизан има довољан фонд играча и да је уверен у нову победу.

– Најважније је да имамо приступ као против Норвежана и уколико одиграмо на том нивоу победа неће доћи у питање. Знамо да је ОФК Београд у тешкој ситуацији, нису дали гол у прва три меча, али верујем да ћемо остварити циљ – поручио је Вермезовић.

Утакмица четвртог кола Суперлиге између ОФК Београда и Партизана игра се у недељу од 17 сати на Карабурми.

 

Партизанов ултиматум: Вукићу, заборави на дуговања
Партизан остаје без Звонимира Вукића. Челници црно-белих су дозволили искусном везисти да напусти клуб и каријеру настави у Лирсу, али су претходно тражили да опрости дуговања, како би добио чисте папире.

– Вукић ће вероватно наредних дана отпутовати за Белгију, цео дан били смо у контакту са људима из Лирса, јер смо расположени за сарадњу, под одређеним условима – рекао је Љубиша Тумбаковић.

 

 

 Ваљак разбио Мегу, сјајни Дру Гордон
Партизан – Мега Визура 96:61 (30:14, 20:11, 25:21, 21:15)

ПАРТИЗАН: Гордон 29, Чековиски 5, Богдановић 12, Милутинови 8, Гагић 10, Ђекић 9, Вестерман 8, Бешовић 4, Чакаревић 4, Милосављевић 5, Гутијерез 2, Миљеновић, Маринковић.

МЕГА ВИЗУРА: Аврамовић, Бојић 10, Крстић 9, Марјановић 15, Луковић 5, Демчешен 4, Дангубић 7, Рељић 5, Мајић 2, Тијанић, Вујовић, Мицић 2

Партизана је одиграо и четврту припремну утакмицу. Због отказивања првог меча са украјинским Доњецком, црно-бели су договорили још једну контролну утакмицу са Мега Визуром. Клуб из Хумске је победио и на овом мечу резултатом 96:61-

Најновије појачање у редовима српског шампиона Дру Гордон био је веома нападачки расположен на овом мечу, постигавши 29 поена и тако био најефикаснији на мечу. Двоцифрени учинак у црно-белом тиму имали су још Богдановић и Гагић.

Мега Визуру је предводио Марјановић са 15 постигнутих поена, док је Бојић убацио 10.

Изабранике тренера Вујошевића очекује меч са украјинским Доњецком који је заказан за уторак 4. септембар.

 

(Спортски журнал)