Прочитај ми чланак

Ана Ивановић у вези са Вањом Удовичићем

0

Ана и Вања у тајној вези
Крију љубав – После двомесечног интензивног дружења и честих излазака по београдским ресторанима, Ана Ивановић и Вања Удовичић недавно отпочели романсу коју скривају чак и од најближих пријатеља

 

Једна од најлепших тенисерки света Ана Ивановић, после раскида са голфером Адамом Скотом у априлу месецу, пронашла је утеху у згодном ватерполисти Вањи Удовичићу, ексклузивно сазнаје Press.

 

Према речима добро обавештеног извора, Ана и Вања су се два месеца свакодневно виђали и излазили у два позната београдска локала, а тек недавно је њихово пријатељство прерасло у нешто више.

 

– Њих двоје су се знали одраније, али су интензивно дружење започели у априлу када је Ана други пут прекинула везу са Адамом Скотом – каже наш извор и наставља:

 

– Вања јој се у тој ситуацији нашао као добар пријатељ, али су врло брзо схватили да постоји нешто више од другарства. Свакодневно су се виђали када су били у Београду, а њихове тајне локације за уживање су један кафе-ресторан у Његошевој улици као и познати рибљи ресторан преко пута Аде Циганлије. Из страха да ова вест не процури у медије, Ана и Вања свој присан однос крију чак и од блиских пријатеља јер не желе да се њихова имена провлаче по новинама. Кажу да је Ана никад срећнија и да се осећа пријатно у Вањином друштву, док његови пријатељи тврде да се београдски заводник тотално променио од када је у друштву згодне тенисерке – закључује саговорник Пресса.

 

Иначе, Вања Удовичић важи за једног од најпожељнијих српских нежења, а медији су га повезивали са бројним лепотицама. Између осталих као његове девојке спомињале су се певачице Ана Николић и Марина Тадић, Лара Бајчетић, чланица групе „Моделс", Ивана Укропина, која је била пи-ар ватерполо савеза, а једну званичну везу имао је са извесном Аном са којом је био и верен.

 

Са друге стране Ана Ивановић се не може похвалити бурним љубавним животом. Била је у вези са Адамом Скотом и тенисером Фернандом Вердаском, а спекулисало се да се једно време забављала и са шпанским колегом Тонијем Робредом.

 

(Прес)