Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ: Ђоковића је суд депортовао због изјава Кона и Ане Брнабић!

0

Најстрашније од свега је то што су Новака Ђоковића данас депортовали због изјава др Предрага Кона и срамотне премијерке Ане Брнабић, чије су речи против најбољег тенисера биле искоришћене од стране тужилаштва у Мелбурну.

– Ђоковић је још и могао да победи Аустралију, али аргументе тужбе који су користили изјаве Ане Брнабић, Предрага Кона и других комплетних идиота које је на власт довео Вучић није имао шансе. Тако су прошли и многи наши осуђеници у Хагу који су осуђени доказима из Србије – истакао је Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета.

Поводом овог скандала реаговао је и адвокат Владимир Гајић.

– Новак је изгубио dе факто због вербалног деликта. У new normal свету морате да будете послушни. То је оно што се од вас очекује. Својства модерног роба. Ђоковић је слободан човек. Сад има и доказ. Пресуду Федералног суда Аустралије – поручио је Гајић.

„Ја сам један од највернијих Ђоковићевих навијача, један од најватренијих. Овде сам ја нашем велемајстору пожелео све најбоље. Али сам му саветовао да о вакцинацији не говори. Жао ми је што нисам имао прилике да имам утицај на њега и објасним му да је имунизација основа здравља становништа“, рекао је Кон.

Фото: Facebook/Predrag Kon