Прочитај ми чланак

„Нека паре за адвокате узму од донација које је Новак дао Аустралији“

0

Велики бес код многих јавних личности, спортиста и новинара је изазвала одлука суда да потврди одлуку министра да се Новаку Ђоковићу укине виза и депортује из Аустралије.

Новинарка Керол Бушар која је написала књигу о Новаку Ђоковићу и која га годинама прати у стопу била је огорчена због крајњег исхода суђења.

Она се осврнула на одлуку суда да Новак мора да плати трошкове адвоката аустраијске владе и подсетила шта је све Ђоковић урадио за ту земљу.

„Тражите му да плати трошкове владиних адвоката за последње рочиште? Па, можете их узети од пара које је дао Аустралији да помогне у борби против пожара. Тада није био претња за Аустралију…“ написала је Бушар.

Она се осврнула и на нападе да је за све крив српски тенисер.

„Опет, развлачите Ђоковића колико хоћете за његово учешће у овој административној збрци. Сетите се се да је за танго тамо било потребно више страна… Али не постоји начин да се оправда депортација јер је претња Озијима, јавном реду, здрављу и осталом. Ово је погрешно из сваког угла“, написала је новинарка.

Новак Ђоковић је на путу за Дубаији након што је депортован после судске одлуке да потврди укидање визе којз хе донео Алекс Хоук, министар за депортације.