Прочитај ми чланак

Вучићев режим прети пољопривредницима жандармеријом! Протест ће се радикализовати!

0

Пољопривредници ће радикализовати протест и неће пристати на срамотан третман од стране режима Александра Вучића, који ратарима прети и слањем жандармерије, сазнаје "Србин инфо"!

По сазнањима наше редакције, пољопривредницима је стигла отворена претња насиљем од стране власти што би била само потврда да Србијом влада издајнички режим, над којим ће морати да се спроведе народни суд и брутални реваншизам.

Трактори остају паркирани испред зграде Владе Војводине у Новом Саду и поново блокирају Булевар Михајла Пупина, који је протеклих неколико сати био отворен за саобраћај, преноси Н1. Нова блокада почела је у 18 часова, а затворен је Булевар Михаила Пупина од Варадинског моста до Успенске цркве.

Претходно је саобраћај око 15 часова био блокиран на сат времена, а ратари су затим тракторе вратили испред Бановине.

Према сазнањима 021.рс, пољопривредници су тада поново послали захтеве Министарству пољопривреде и навели су да чекају одговоре.

Они су блокаде поставили након преговора који су у Београду, између представника пољопривредника и председнице Владе Ане Брнабић, завршени без испуњења захтева паора.Како су раније јавили репортери 021.рс, тада су били блокирани Варадински мост и део Булевара Михајла Пупина.